6 decembrie 2014 - FUEGO la Peştera


FUEGO: "Am cântat într-un
loc de poveste, în care ţi-e drag să revii..."

Devenită deja o sărbătoare cu tradiţie, aprinderea luminilor de Crăciun în comuna constănţeană Peştera a avut loc, în acest an, chiar de sărbătoarea Sfântului Nicolae, fiind pregătită până la cel mai mic detaliu de către
primarul Valentin Vrabie şi echipa sa.
Invitatul special al acestui eveniment a fost
Fuego.
Într-o atmosferă feerică, artistul a fost prezent la Peştera, impresionând publicul prin colindele şi cântecele sale de iarnă, într-un spectacol emoţionant, îndelung aşteptat şi foarte bine primit de cei prezenţi.
 "Astă seară am avut parte de o nouă uimire.
Am cântat, pornind magia iernii în localitatea Peştera, judeţul Constanţa.
Nimic spectaculos veţi spune. Doar că, în această bucăţică de Românie, s-a creat un mic rai de sărbători.
Totul e plin de lumini, de culoare, de căldură, cu bun gust. Şi e mare lucru. Reuşeşti să te simţi exact ca într-o capitală europeană ornată pentru Crăciun.
Am cântat aici prima oară în 2008, vara. De atunci şi până acum, primarul Valentin Vrabie, om de ispravă, gospodar şi plin de vitalitate, a reuşit să transforme acest loc de Românie într-unul de poveste, în care ţi-e drag să revii.
Împreună cu orchestra mea, am adus un strop de frumuseţe acestei minuni. Iar eu mă bucur când văd astfel de poezii complete de Românie.
Uşor, cu bucurie, mă pregătesc de drum. Moş Nicolae mi-a adus determinare şi dorinţă pentru a mă revedea cu voi, peste tot în ţara asta minunată, ca să petrecem împreună un Crăciun românesc."
Paul Surugiu - FUEGO
6 decembrie 2014
Foto: Arhiva d-lui primar Valentin Vrabie 
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template