"Scrisoare necitita"


"Scrisoare necitita" - nuanta idilica a unui album monument


Fuego a pregatit fanilor sai o noua surpriza muzicala.

Piesa "Scrisoare necitita", compusa de maestrul Jolt Kerestely, pe versurile lui Marian Stere, vine sa continue seria cantecelor de aur scrise pentru Fuego de catre cel care, la inceput de parcurs, i-a fost sprijin si fauritor de drum armonios.


"Scrisoare necitita" cuprinde inflexiuni desavarsite de instrumente, avand o linie melodica calda, cu accente dramatice.


 Ea va face parte de pe albumul ce va fi lansat in aceasta primavara si care va fi corolarul prestigioasei activitati componistice a lui Jolt Kerestely.


Cantecul vorbeste despre o poveste de dragoste neimpartasita, iar jocul viorilor si al pianului da amploare nuantelor pop-soul, specifice capodoperelor muzicii usoare.


Activitatea artistica a lui Fuego va fi incununata in acest an, prin aparitia acestui nou album, care va avea un preambul de pian, cu vocea lui Paul, versurile lui Carmen Aldea Vlad si note misterioase asezate pe un portativ de suflet.


"Riscand sa conturez o forma prea subiectiva a implicarii mele totale in realizarea acestui CD, spun doar ca un regal muzical va intra in casele dumneavoastra, piese ample cu versuri speciale, melodioase, de dragoste. Un album de colectie, ce mi-as dori sa se afle in casele tuturor romanilor.",

afirma Fuego, cu privire la urmatorul sau material discografic.

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template