Fuego - invitat special al concertului aniversar dedicat maestrului Mihai Ciobanu

19 februarie 2013 - Fuego la Chisinau


La multi ani, MIHAI CIOBANU!  
Fuego - invitat special al concertului aniversar dedicat maestrului Mihai Ciobanu

Marti, 19 februarie a.c., Compania "TeleRadio Moldova" - Chisinau a organizat si a transmis in direct un spectacol aniversar dedicat maestrului Mihai Ciobanu, cu ocazia implinirii frumoasei varste de 60 de ani.
Pe parcursul celor mai bine de doua ore de emisie, surprizele s-au tinut lant pentru aniversatul serii.
Colegi de scena, oameni apropiati sufletului sau si prieteni dragi i-au fost aproape artistului basarabean, in aceste momente incarcate de emotie: Zinaida Julea, Igor Cuciuc, tenorul Mihai Munteanu, Orchestra Municipala a Primariei Chisinau, condusa de fratii Vasile si Vitalie Advahov etc.
Invitatul special al acestui spectacol a fost artistul Fuego, cel care i-a oferit in dar sarbatoritului, volumul "Testament pentru Fuego", care cuprinde o parte a celor mai frumoase poezii scrise de Poetul Grigore Vieru.
De altfel, in acest volum se regasesc si versurile cantecului "Casa parinteasca nu se vinde", pentru care Mihai Ciobanu a compus muzica.
Dupa ce in toamna lui 2012, Fuego si Mihai Ciobanu au emotionat pana la lacrimi publicul de la Palatul National "Nicolae Sulac" din Chisinau, interpretand pentru prima data in duet "Casa parinteasca nu se vinde", acum i-au incantat cu aceasta melodie pe spectatorii prezenti in platou, precum si pe cei din fata micilor ecrane. Sufletele tuturor au vibrat la unison, urmarind duetul de exceptie al celor doi
"Artisti ai Poporului" din Republica Moldova.
 

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template