"Vis implinit..."

Vis implinit - intalnirea cu FUEGO

Andrei Popa, din Petrosani, la cei 12 ani, a devenit un artist de valoare in categoria sa de varsta: premii nenumarate, roluri in opt filme muzicale alaturi de artisti de renume, rol principal in videoclipul "Dans Tribal" etc. Cele peste 200 de concursuri la care a participat constituie pentru Andrei o experienta bogata la cei 12 ani: succes, dar si realitati dure, roade ale muncii, dar si nedreptati, teste, evaluari si autoevaluari.
L-am intrebat pe Andrei ce simte cand este pe scena si cum de isi pastreaza zambetul.
"Din toate astea am invatat multe. Lumea artistilor e dura, pentru ca este concurenta mare si multi sunt buni. Cand ma urc pe scena ma gândesc la Fuego, pentru ca imi place atitudinea lui senina si pentru ca el canta live, nu inseala publicul. Dar cel mai mult ma gandesc ca trebuie sa fiu cel mai bun, de fiecare data, ca sa ajung ceea ce-mi doresc, un artist renumit.", vorbeste cu intelepciunea unui om mare, Andrei Popa.
Ieri, la Petrosani, unul din visurile lui Andrei s-a implinit. Inainte de spectacolul de la Petrosani, Andrei s-a intalnit cu artistul "cu atitudinea senina", Fuego.
 De precizat ca Andrei Popa s-a lansat si a avut succes, cu doua melodii ale lui Fuego, respectiv "Muzica e viata mea" si ”Colind pentru parinti". Cu prima piesa a luat tot ce se poate lua ca premii, respectiv premiul I, II, III si marele premiu, anul trecut la Voci de Copii – Aninoasa 2011.
"Andrei este foarte emotionat si fericit. Aceste mici bucurii pentru altii, inseamnã mult pentru el mai ales ca i-a placut intotdeauna Fuego, mai ales caldura pe care o emana acesta pe scena, seninatatea chipului si atitudinea luminoasa, cum spune Andrei. A dovedit-o si in aceasta situatie ca este asa si ca om. Nici nu cunoaste copilul si a stabilit aceasta intâlnire, care nu stim ce urmari va avea. Vom vedea. Cert este ca Andrei a luat cu melodiile lui Fuego tot ce se poate obtine in concursuri, pana la marele premiu. Eu ma bucur mult pentru bucuria lui, de acest vis de copil implinit.", a declarat Magda Popa, mama tanarului artist.
Cat de putin le trebuie unor tineri, un gest minor pentru altii, pentru a-i face cu adevarat fericiti!
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template