FUEGO la Petrosani

FUEGO - spectacol încununat de succes


În aceste zile, la Petroşani au loc mai multe evenimente dedicate persoanelor de vârsta a treia, cu ocazia zilei dumnealor.
Primăria municipiului Petroşani, împreună cu Consiliul Local Petroşani au ales să organizeze un spectacol de muzică uşoară şi populară. Începând cu orele 17.00, în ziua de duminică, sala Casei de Cultură „Ion Dulămiţă” a fost din nou plină, spectatorii ( în mod special doamnele) venind să-l asculte pe Fuego şi pe ceilalţi artişti, nu înainte de a fi felicitaţi de către primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, deputatul Monica Iacob-Ridzi şi consilierii locali.
 
 „Cu ocazia zilei de 1 Octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor de Vârsta a Treia, am organizat acest spectacol de muzică uşoară şi populară. Vedeta principală este cunoscutul artist Fuego, care a fost invitat la solicitarea mai multor persoane de vârsta a treia şi nu numai, care iubesc foarte tare muzica lui. Sper să petrecem câteva ore plăcute împreună cu aceşti artişti, care vor evolua pe scena casei de cultură şi, bineînţeles, cu venerabilele persoane din sală, oameni de vârsta a treia pe care noi, cei din administraţie, dar şi familia mea ii apreciem foarte mult pentru tot ceea ce au făcut pentru Petroşani, Valea Jiului, judeţul Hunedoara şi ţară. La Mulţi Ani! şi pe acestă cale, tuturor pensionarilor!”, ne-a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template