Rodica Elena Lupu - despre FUEGO...

FUEGO - un transplant de tandreţe

De vrei cu adevărat să faci ceva pentru românii de pretutindeni, apelează la FUEGO. O personalitate în acelaşi timp puternică şi sensibilă, care îşi trage seva din frumuseţea sufletului românesc, orişiunde ar fi el în această lume. Are Fuego o căldură aparte în glas, o căldură ce te îndeamnă la confesiune, prietenie… Deopotrivă, în cântec, ca şi la radio sau la televiziune, interpretul sufletelor noastre va fi mereu "semănător de stele/ Sub plugul de argint al Ursei Mari,/ În brazda cerului să înalţ castele,/ Un Paradis de trandafiri solari" ("Visul meu", din volumul "Între anotimpuri", semnat Rodica Elena Lupu).
Paul Ciprian Surugiu - FUEGO ne încântă cu muzică de calitate. Ascultându-i cântecele, îţi dai seama că Fuego cântă cu sufletul, folosind tehnici deosebite, care dau valoare mesajului către ascultător, acesta descoperind pe parcursul cântecului nu numai zbuciumul interior al interpretului, ci şi mângâierea fină a aripii de înger care îi încântă mintea şi privirea.
Fuego este un nume de seamă al muzicii româneşti contemporane, nu numai prin talentul interpretativ, ci şi prin volumul bogat al producţiilor muzicale pe care le prezintă publicului.
 Aştept alte CD-uri cu melodii interpretate de Fuego. Pe lângă faptul că îl admir, îmi oferă şi clipe plăcute pentru suflet şi inimă. De aceea, întotdeauna îmi va face plăcere să îl ascult şi să îl văd.
Pentru că este un om puternic, pentru că luptă pentru recunoşterea unor valori personale care, altfel, datorită vieţii / societăţii în care trăim plus răutatea caracteristică, ar trece neobservate. 
Într-o lume în care totul se vinde şi totul se cumpără, generozitatea de care dă dovadă Fuego surprinde, intrigă şi emoţionează. Personalitate multilaterală şi complexă, el se ridică deasupra timpului şi reuşeşte să-şi dăruiască existenţa unui anotimp al muzicii. Fie că este interpret de muzică uşoară, de muzică populară, regizor al spectacolelor sale, moderator al emisiunilor de la televiziune, Fuego caută să aşeze în fiecare cântec eternitatea. În roata norocului, destinul îi ţese multe concerte, din care se întoarce ca dintr-un curcubeu, să ne spună din ce sunt făcuţi norii. Din ispita cunoaşterii muzicii, cântecul lui Fuego ne destramă în culori egale cu veşnicia.
Întâlnirea cu Paul Ciprian Surugiu - Fuego e un transplant de tandreţe.
Mult succes şi numai bine!
Rodica Elena Lupu
16 octombrie 2012
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template