30 septembrie - FUEGO la Petrosani

Fuego a ridicat sala în picioare la Petroşani

Sute de vârstnici au venit la Petroşani să-l asculte pe Fuego. A fost un spectacol dedicat de administraţia locală celor trecuţi de prima tinereţe. Cu o sală arhiplină şi un spectacol gratuit, Ziua Internaţională a vârstnicilor a fost la Petroşani una reuşită. Pensionarii au luat parte la spectacol, au aplaudat şi au cerut repetarea melodiilor cântate de Fuego. Acesta a urcat pe scenă şi le-a recitat celor prezenţi poezii dedicate părinţilor. Spectacolul a fost unul gratuit şi la el a participat generaţia a III-a a municipiului Petroşani.
 
Este o acţiune emoţionantă. Am şi eu emoţii, alături de cei prezenţi în sală, pentru că ştiu că Fuego este iubit de toată lumea. Mă bucur că pot fi alături de cei pe care îi consider părinţii, bunicii noştri şi mama mea e în sală, ca şi alte mame şi bunici. Ţin foarte mult la sfaturile celor mai în vârstă, experienţa lor fiind cea care ne ajută şi noi, cei tineri, nu putem să nu ţinem cont că vom îmbătrâni şi vom fi ca ei şi trebuie să le purtăm un respect deosebit”, a spus Monica Iacob Ridzi, deputat de Valea Jiului, care şi-a salutat mama, de pe scenă.
Timp de două ore, pensionarii au cântat şi au aplaudat spectacolul oferit lor de Fuego, cel care a recunoscut că, deşi nu a mai fost la Petroşani de 7 ani, a găsit aici un public minunat.

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template