Pitesti - "Zambete pe portativ"

Fuego - spectacol cu casa inchisa la Pitesti

Vineri, 19 octombrie, Fuego a sustinut un concert extraordinar la Teatrul "Alexandru Davila" din Pitesti, intitulat "Zambete pe portativ". Evenimentul s-a desfasurat cu casa de bilete inchisa, sala fiind neincapatoare pentru admiratorii artistului, veniti in numar mare pentru a viziona premiera acestui spectacol.
Alaturi de Fuego, pe scena au mai evoluat si colegii sai de la teatru: Cristina Neacsu, Robert Chelmus, compozitorul si orchestratorul Vicentiu Perniu, precum si trupa de stand up comedy, Spitalu' 9. Impreuna cu Paul Surugiu si invitatii sai, publicul pitestean a petrecut doua ore fascinante, plurivalente, care au creat simbioze intre cantece si emotii, intre versuri si dans.
Fuego a incantat audienta cu premierele sale muzicale, a colorat cu zambete si a interpretat, intr-un melanj complex, o partitura diafana, completata de interventiile corpului de balet al teatrului din Pitesti.
Fuego a definit conceptul evenimentului, inspirat fiind de spectacolele de varietati care cuprind sub aureola lor, cantec, teatru si dans, umor, decoruri speciale si costume fabuloase.
Si in acest spectacol, Fuego a purtat tinute avangardiste create de Doina Levintza, care au completat armonios viziunea manifestarii.
  Asociatia Culturala "REGAL D'ART"
22 octombrie 2012
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template