18 octombrie - Fuego - invitat al Galei Premiilor de Suflet in Sanatate Mintala

FUEGO: "Doar daruind din imensitatea lui, sufletul poate primi ajutor nestingherit si iubire..."

Un gest savarsit natural, din suflet, poate avea, pentru o alta inima, aflata in imposibilitatea de a gasi lumina, o importanta suprema. Si mai ales atunci cand societatea condamna orice abatere involuntara de la canoanele prestabilite. Un gest din suflet nu cauta o recompensa, dar cand acesta este perpetuat, timp de 19 ani pe aceeasi filiera, recunoasterea vine ca o completare fireasca.
Astfel, in seara zilei de 18 octombrie 2012, la Hotelul Marriot din Bucuresti, a avut loc cea de a VII-a editie a "Galei Premiilor de Suflet in Sanatate Mintala", in cadrul careia au fost premiate persoanele ce si-au adus contributia in sanatate mintala.
La acest eveniment a fost prezent si Fuego, alaturi de colegele si prietenele lui, Mirabela Dauer si Maria Dragomiroiu.
Prezentat de Andreea Marin Banica si doctorul Cristian Andrei, promotorii acestei gale, Fuego a fost impresionat de toate momentele serii, de implicarea si devotamentul celor premiati si le-a dedicat un poem:
"V-a trait destinul ca pe-o frunza,
 Cel mai scurt poem ce se putea,
 Vi s-a dat ordin sa traiti lumina,
Si-ati incercat sa impliniti porunca grea...
Caci dragii mei, oameni ai Cetatii, oameni de bine, gasescu-va o singura vina: ca-n bobul lacrimii turnati prea multa lumina.
Va felicit pentru stoicismul si puterea cu care sprijiniti aceasta cauza si le cantati, cu iubirea si interesul vostru, versurile din capodopera celor nesinguri, capodopera iubirii aproapelui. Caci "dar din dar se face Rai", iar sufletul poate primi, doar daruind din imensitatea lui, ajutor nestingherit si iubire."
La final, Fuego a interpretat doua piese - "Norocul meu" si "Cantati cu mine!", spre bucuria celor prezenti, care au simtit sinceritatea si atingerea cantului de suflet.
Aceasta gala umanitara vine ca o completare naturala pentru munca depusa de cei care fac din fiecare moment al existentei lor un simbol de ajutor pentru ceilalti, iar Fuego le-a cantat cantecul celor nesinguri si discret, s-a implicat in acest proiect umanitar remarcabil.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template