Toamna se numără... concertele

FUEGO şi proiectele toamnei, alături de Orchestra Municipală condusă de fraţii Advahov

Proverbul spune că "toamna se numără bobocii"; noi spunem că...
"toamna se numără concertele"!
Fraţii Vitalie şi Vasile Advahov, împreună cu artistul din România, Paul Surugiu alias Fuego, sunt în febra pregătirilor pentru un spectacol de zile mari, care va avea loc miercuri, 10 octombrie, în incinta Palatului Naţional „Nicolae Sulac”. Repetiţiile pentru evenimentul care se anunţă a fi impunător, sunt pe ultima sută de metri, iar fraţii Advahov, împreună cu cei 30 de membri ai orchestrei pe care o dirijează, îşi petrec tot timpul în sala de repetiţii, căci artistul de peste Prut va cânta pe scena Palatului Naţional piese mai vechi, dar şi noi, culese din diferite zone ale Republicii Moldova şi României.
Paul Surugiu, care de curând a devenit Artist al Poporului în Republica Moldova, pregăteşte două concerte, fiecare cuprinzând atât muzică uşoară, cât şi muzică populară. În cadrul spectacolului de muzică uşoară, el va cânta în duet cu Ion Suruceanu. 
"De asemenea, împreună cu Ian şi Paul, vom cânta trio o piesă. Va fi ceva frumos şi inedit, mai mult nu vă spun", 
ne-a declarat Ion Suruceanu.
Fraţii Advahov spun că acest concert care va avea loc la Chişinău, este doar o "încălzire", deoarece vor să cucerească şi publicul din România.
Pe 16 noiembrie, Fuego va susţine primul său concert la Sala Palatului din Bucureşti, dedicat întregii sale cariere de artist. Interpretul din România va fi acompaniat de către orchestra fraţilor Advahov. Pregătirile pentru aceste eveniment au început acum un an, iar în curând publicul din România le va putea aprecia munca.
În cadrul spectacolului, care se va numi "Scrisoare din Basarabia", Fuego va lansa şi un CD, realizat tot în colaborare cu
Orchestra Fraţilor Advahov.
Interpretul de peste Prut colaborează cu Vitalie şi Vasile Advahov încă din 2004.
Lena Negru
8 octombrie 2012, "Apropo magazin"
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template