FUEGO - o nouă distincţie în palmaresul său


FUEGO a primit titlul de
"EXCELENŢĂ ÎN ARTĂ"

Face Fuego ce face şi ajunge din nou să puncteze o performanţă care vine ca o confirmare a valorii şi muncii asidue pe care o depune, în ciuda glumelor cârcotaşilor.
Astfel, sâmbătă, 30 august, în cadrul unei manifestări somptuoase, la care au fost prezente nume importante ale culturii româneşti, artistul
Paul Surugiu – Fuego
a primit distincţia onorifică pentru
"EXCELENŢĂ ÎN ARTĂ",
titlu ce i-a fost acordat pentru activitatea prodigioasă desfăşurată în promovarea artei, a valorilor naţionale, pentru meritele profesionale şi, nu în ultimul rând, pentru voinţa, seriozitatea şi determinarea de care a făcut dovadă
prin toată munca sa.
Distincţia i-a fost acordată de către Consiliul Judeţean Argeş,
la cea de a VIII-a ediţie a
"Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului",
care s-a desfăşurat la Muzeul din Goleşti, devenind, în consecinţă,
fiu şi cetăţean de onoare al judeţului Argeş.
Dacă se întreabă toată lumea ce îl leagă pe Fuego de Argeş, ei bine, răspunsul este teatrul. El este angajat de aproape 12 ani la Teatrul "Alexandru Davila" din Piteşti, iar în ultimul an a făcut un succes nesperat cu piesa ce îl pune în evidenţă în ipostaza neaşteptată de actor –
"Testament",
(omagiul adus lui Grigore Vieru), cel mai bun spectacol al stagiunii, conform teatrului, şi care se va juca și în continuare, prima reprezentaţie fiind
pe 9 octombrie 2014.
 Iată ce mărturiseşte, cu modestie, artistul care are la activ 28 de albume de studio, numeroase turnee şi o mulţime de oameni ce iubesc şi apreciază muzica şi activitatea sa în teatru și televiziune:
"Sunt onorat! Nu atunci când primesc o distincţie, ci atunci când ştiu şi văd că oamenii mă iubesc, că se bucură să mă vadă. Nu e nimic spectaculos în a cânta, până la urmă. Reprezintă o vocaţie, iar dacă o faci din tot sufletul, ajungi să fii, printre altele, dincolo de satisfacţiile personale, şi iubit.
Cu adevărat spectaculos pentru mine însă, este momentul în care văd chipurile celor ce ascultă cântecele mele, cum se înseninează, cum se bucură.
Nu am avut niciodată plăcerea să fac cunoştinţă cu noţiunea de "vedetă", cu principii superioare şi statut privilegiat. În schimb, am cunoscut cum te simţi atunci când săli întregi te aclamă, cum zâmbesc atunci când le acorzi atenţie deosebită, bucurându-te de fiecare în parte. Pentru o persoană care are privilegiul de a fi în faţa celorlalţi, prin natura profesiei, esenţial este să perceapă că acest statut se datorează celor care te privesc şi să le acorzi cea mai mare importanţă.
Fără public, un artist este asemeni unui scriitor fără vorbe! Eu, aşa cum sunt astăzi, aşa cum am ajuns, lansându-mă acum 21 de ani la Mamaia, sunt un produs al tuturor celor ce, de-a lungul anilor, au crezut în mine, m-au ascultat, m-au iubit şi aplaudat.
Şi le mulţumesc!"
Paul Surugiu - FUEGO
Sursa: "Click" 
1 septembrie 2014
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template