13 septembrie 2014 - FUEGO la Favorit TV


Melodiile lui Dan Spataru rasuna din nou
prin vocea lui FUEGO



Dan Spataru a fost un idol al generatiei sale, greu de egalat la capitolul popularitate. De atunci si pana in prezent, piesele sale au ramas in sufletele romanilor asemeni unor povesti cu parfum de trecut.
Ieri, 8 septembrie, s-a implinit un deceniu de cand artistul a trecut in nefiinta, iar pe 2 octombrie, el ar fi implinit varsta de 75 de ani.
 
 In schimb, inregistrarile video, celebrele refrene pe care toti le cunosc, raman nemuritoare, inspirandu-i in continuare pe romani, dar si pe artistii noii generatii.
Unul dintre acestia este
Paul Surugiu - Fuego,
fan al lui Dan Spataru inca de la inceputurile sale, avand ocazia de a primi incurajari de la maestrul care umplea inainte de 1989, stadioane intregi. S-ar putea spune ca Fuego i-a calcat pe urme, reusind sa adune in prezent, sali intregi in cele doua turnee anuale.
In semn de pretuire pentru Dan Spataru, in luna martie, artistul i-a dedicat un turneu omagial, desfasurat in 12 orase importante ale tarii, in care a rememorat refrenele cele mai indragite.
Spectacolul s-a bucurat de succes, iar sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 20.00, va putea fi vizionat, intr-o noua prezentare, la FAVORIT TV, in cadrul emisiunii pe care Fuego o modereaza de sase ani –
"FAMILIA FAVORIT".
Inregistrarea a fost facuta la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi,
de catre echipa TVR Iasi.
"M-am bucurat sa pot indeplini o promisiune. Aceea de a face un turneu omagial in care muzica lui Dan Spataru sa rasune din nou in sala de spectacol. Iar oamenii au fost entuziasmati. Si va marturisesc ca nu pot avea
o satisfactie mai mare.
Muzica romaneasca trebuie sa isi ocupe locul pe care il merita!"
Paul Surugiu - FUEGO
Aceasta este ultima saptamana in care "Familia Favorit" va putea fi urmarita sambata, de la ora 20.00.
Incepand de saptamana viitoare, emisiunea se va muta duminica, incepand cu ora 20.00, iar la inceputul lunii octombrie, va incepe noul sezon, care este in lucru in prezent, intr-o noua casa, cu invitati inediti, rubrici noi si multa muzica de calitate.
Impreuna cu Fuego si Valentina Herta, va invitam ca in noul sezon, sa descoperiti eroii zilelor noastre, muzica de ieri si de azi, talente formidabile si invitati pe masura asteptarilor voastre.
Asadar, de pe 21 septembrie, in fiecare duminica, incepand cu ora 20.00, fiti alaturi de noi, in familia romaneasca in care arta si frumosul se afla in prim-plan, alaturi de FUEGO, numai la Favorit TV, televiziunea cantecelor tale.

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template