FUEGO: "La Bistriţa e România pură..."


FUEGO: "Zonele de vis ale României sună a eternitate..."


"Azi, pentru că-i
"Ziua Internaţională a Fericirii",
pot să mă declar, oficial, un om fericit.
Am clădit pentru idealul meu, am făurit muzică, fac ce-mi place şi peste toate, vă am pe voi. Astea-s motivele principale pentru care TRĂIESC. De asta fiecare reîntâlnire cu publicul drag e o încântare. Şi zău că nu-s doar vorbe ambalate într-o pagină albă, pentru a suna convingător.
Ieri am făcut popas la Bistriţa.
Altă zonă de autenticitate şi splendoare a României. Am făcut, normal, ce-mi place. Le-am cântat şi le-am încântat pe doamnele celebrate într-o gală a excelenţei.
N-am rezistat, ca de fiecare dată, şi ispitit oarecum de aplauze, am pornit în mijlocul lor. Tare-i frumos să vezi că oamenii îţi ştiu refrenele.
Şi chiar dacă pentru unii, poate, muzica mea nu rezonează cu acelaşi ecou ca la alţii, am satisfacţia că tot pachetul meu, format din emoţie, melodie, ritm şi vers în care te poţi regăsi, e pe aceeaşi lungime de undă cu cei ce simt viaţa cu adevărat.
Să ştiţi că la Bistriţa, în ţinutul Năsăud, prin locurile de baştină a lui Coşbuc şi-a lui Rebreanu, e România pură. Aproape că m-au adoptat şi m-au făcut de-al lor şi nu-i cu supărare, pentru că eu simt că aparţin tuturor zonelor de vis ale României, ce sună a eternitate, fie că-i Moldova, Ardeal, Banat, Maramureş, Muntenia,
Dobrogea sau Oltenia."
Paul Surugiu - FUEGO
20 martie 2015
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template