FUEGO - scrisoare deschisa catre fani

Dragii mei,

Astern o noua fila in volumul amintirilor mele, cu emotii si cu speranta ca am reusit sa consolidez legatura tainica pe care o am cu cei ce mi-au fost alaturi si de aceasta data. De asemenea, cred si simt ca mi-am indeplinit si scopul, acela de a aduce momente unice, spectaculoase, cantece noi si multe surprize, in lumea haotica in care ne invartim.
Turneul national "O lacrima de cantec" prezentat de mine in aceasta primavara, s-a bucurat de un imens succes, in toate orasele in care am poposit.
Pornind periplul de la Constanta, continuand cu Ploiesti, Galati, Focsani, Adjud, Iasi, Piatra Neamt, Bacau si Brasov, nu mica mi-a fost surprinderea sa vad ca spectacolele s-au jucat aproape in toate orasele cu casa de bilete inchisa.
M-ati rasfatat cu aplauze si cu flori, mi-ati daruit cadouri si pe langa toate, mi-ati transmis, in culise, dupa spectacole, ori prin intermediul celor doua fan-cluburi ale mele, Fan Club Fuego Romania si Fuego’s Blog, toate gandurile voastre sincere.
Cu bucurie si implinire le-am primit pe toate si va multumesc deschis pentru fiecare cuvant, pentru fiecare efort depus in a-mi aduce flori si atentii, pentru toate mesajele frumoase pe care zilnic le citesc si le ascult.
Cu siguranta, daca voi, publicul meu, nu ati fi atat de receptivi, de primitori, de avizi dupa cantecul romanesc si dupa noutate, eu nu mi-as putea ghida existenta pe portativul vietii, in partitura indecisa a muzicii.
Am intampinat nepregatiti valul de aer rece ce s-a abatut peste tara si astfel, bateristul meu s-a imbolnavit, capatand o viroza in forma accentuata.
Acest fapt il impiedica sa isi desfasoare activitatea in conditii optime si sa isi continue drumul prin tara, alaturi de mine. Din pacate, suntem nevoiti sa intrerupem drumul catre vestul tarii si sa va promitem ca vom reveni in acea zona, cat mai curand, cu acelasi concert, cu noi surprize si materiale.
Sunt fericit ca noul meu album - "O lacrima de cantec", a fost atat de bine primit de catre voi si ca refrenele au inceput sa fie auzite si la radiourile de specialitate, cele ce promoveaza cu interes muzica si valorile romanesti.
Saptamana viitoare va fi lansat si DVD-UL "Un suflet romanesc in cantece de odinioara", care aduce spectacolul "Ce faci asta-seara, tu?", filmat in anul 2010 la Teatrul "Mr. Gh. Pastia" din Focsani si care dezvaluie o poveste omogena, cu aer burghez, cu raze de trecut si prezent, in care se regasesc valorile si coloanele sonore ale lumilor apuse, surprinzand veridic sufletul romanesc
in cantece de altadata.
Gandul meu onest si toata recunostinta se indreapta catre voi, publicul meu, multumindu-va pentru ca imi oferiti liniste si echilibru, fiind alaturi de mine, dezinteresat, in drumul acesta sinuos, in lumea deceptiilor si a frivolitatii, caci pentru voi imi port pasii in viata, alergandu-mi destinul prin tabloul artei, pe sevaletul muzicii, prin lacrimi de cantec...
Acum plec in alta primavara, intr-o simfonie a simtirii si a renasterii eterne, cu promisiunea ca voi reveni in iarna tainica, cu un nou turneu.
Al dumneavoastra,
Paul Ciprian Surugiu - Fuego
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template