"O lacrima de cantec"... la Constanta

Poveste cu si despre iubire,
impreuna cu Fuego

Turneul "O lacrima de cantec" a debutat aseara, 20 martie, la Constanta. Fuego a deschis seria concertelor sale traditionale de primavara, cu o noua infatisare si un concept diferit.
Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta a rasunat pe acordurile celor mai noi cantece ale artistului, care si-a lansat in premiera, dublul CD "O lacrima de cantec". Materialul cuprinde 32 de cantece, realizate in ultimii doi ani si prezinta un fir al celor mai nobile trairi.
 Fuego si-a delectat fanii cu momente inedite, iar acestia, la randul lor, nu au ezitat sa ii ofere clipe memorabile si sa-i rasplateasca prestatia artistica impecabila, cu indelungi aplauze.
Pe parcursul celor doua ore, timp in care s-au imbinat emotiile, umorul si iubirea, cei prezenti au putut fredona cele mai indragite si cunoscute refrene, interpretate in varianta acustica, alaturi de chitaristul Robert Caloian, precum si piesele ample, de dragoste, compuse chiar de Paul Surugiu ori de maestrul Jolt Kerestely. Toate acestea au completat, in mod armonios, decorul proaspat, starea de primavara, povestea despre iubire, cantata si simtita pe deplin.
Turneul va continua in alte 11 orase ale tarii, prilej de reintalnire cu toti cei care ii asculta si apreciază muzica artistului inimilor, ce vine cu emotii in buzunar si transmite arta sa, cel mai de pret sentiment al sufletului uman.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template