"Un suflet romanesc... in cantece de odinioara"

Fuego lanseaza un nou DVD:
"Un suflet romanesc... in cantece de odinioara"

La sfarsitul lunii martie, se va lansa DVD-ul
"Un suflet romanesc
in cantece de odinioara",
un nou material care va ofera bucuria revederii concertului extraordinar "Ce faci asta-seara, tu?", pe care Fuego l-a sustinut in 2010, pe scena Teatrului "Mr. Gh. Pastia" din Focsani, in cadrul turneului national cu acelasi nume.
La realizarea acestui DVD, care aduce in prim-plan lumea de altadata, o poveste omogena, ritmata, cu aer burghez, din perioada interbelica, cu parfum de reverente si curtoazie, surprins dulce-amarui de bijuteriile muzicale pe care Fuego le interpreteaza alaturi de grupul Anatoly din Brasov, si-au adus contributia: echipa emisiunii "Familia Favorit", producatorul Valentina Herta si Casa de Productie "Euromusic" Cluj Napoca.
Cu alte cuvinte... veti putea redescoperi sufletul romanesc, surprins veridic in compozitiile de odinioara...
"Casa a sufletului meu este cantecul romanesc, cu horele-i alegorice, cu doinele, romantele, melodiile nemuritoare, impovarate de lacrimi, de glas si iubire, de vers si joc, asupra caruia timpul si-a asezat duios amprenta.
Iubesc Romania, cu vaile si codrii parfumati, cu ai sai Carpati semeti, rasfirati printre nori, ce servesc drept acoperia al unei lumi fascinate de poezia neamului, de arta autentica, de piesele vechi si reinterpretate.
Va daruiesc, prin acest spectacol, un fragment din acea lume, o partea din inima mea si inima generala a romanului."
Paul Surugiu - Fuego
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template