Fuego celebreaza primavara cu "Trandafiri in dar"

24 aprilie 2013
"Trandafiri in dar"
de la Fuego, pentru toti cititorii ziarului "Libertatea"

Dupa un periplu dificil prin tara, Fuego a incheiat cu succes turneul sau national de primavara - "O lacrima de cantec". In aproape toate orasele in care a poposit alaturi de band-ul sau, spectacolele s-au jucat cu casa de bilete inchisa, iar unii admiratori au fost nevoiti sa stea si in picioare.
Concertul a adus o noua viziune in activitatea artistului, beneficiind de un concept special. Avand o abordare matura, fiecare moment prezentat a adus cu sine o noua poveste, pornind de la versuri si istorii si terminand cu tinuta, care a fost avangardista, creata special pentru acest turneu de catre cea care il consiliaza din punct de vedere vestimentar pe Fuego, designerul Doina Levintza.
In cadrul acestui turneu, artistul a lansat primul sau dublu CD din cariera prolifica de pana acum, care cuprinde 25 de albume si peste 500 de piese inregistrate. Acest nou album prezinta o istorie a dragostei, aducand publicului 32 de piese proaspete, cu ritmuri si teme diferite, dar unite toate de acelasi filon existential, iubirea, intrepretata de Fuego in stilul sau caracteristic.
Si fiindca e primavara, perioada de mister divin, in care inima e acoperita de nostalgia florilor rasarite din pomul vietii, Fuego nu se opreste aici cu surprizele.
Impreuna cu Casa de Discuri "Euromusic" Cluj Napoca si partenerul media al turneului, "Libertatea", artistul lanseaza, pentru toti cititorii celui mai difuzat cotidian din Romania, pe 24 aprilie, un album-eveniment, o colectie de 14 piese cu si despre primavara, flori si iubire, un cadou pentru toti cei ce ii iubesc si apreciaza activitatea, un buchet de
"Trandafiri in dar".

"Sursa incontestabila de lumina sufleteasca, primavara daruieste un alt vesmant lumii. Ar fi greu ca cineva sau ceva sa egaleze numarul de recorduri si trairi pe care le-am capatat pe parcursul turneelor desfasurate in acest anotimp, in care ma reintregesc cu ecourile-i specifice, intr-o simfonie a simtirii si a renasterii eterne. Ganduri revin, umbre trecute, toate vibratiile umane se contopesc in anotimpul ce respira romantism si amintire.
E o forma rupestra de vesmant sufletesc, o cantare a durerilor amortite de simturile colorate. Poate mai mult ca niciodata, primavara capata o noua insemnatate pentru mine, devenind balsamul ce acopera rani, pecetea ce atesta ca timpul trece ireversibil, imbatranindu-ne calm si lasand in noi un covor de experiente, de lacrimi si frunze.
Impreuna cu cei de la "Libertatea", care mi-au fost aproape in proiectele pe care le-am intreprins si alaturi de care am realizat o serie de albume de suflet in ultima perioada, imi doresc sa va aduc "Trandafiri in dar", un manunchi ce are cateva din cele mai indragite piese ale mele care vorbesc despre natura, despre acest anotimp mirific, despre flori si iubire."
Paul Surugiu – Fuego

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template