"O lacrima de cantec"... la Galati


"Galati, 22 martie 2013...
Ne indreptam spre sala Teatrului Muzical "Nae Leonard"; la ora 19.00 va incepe SPECTACOLUL.
Din departare, se vad luminile aprinse si spectatorii care se indreapta tacut spre intrare. E sarbatoare. Intram si noi, un grup de patru persoane; cumparam CD-uri, calendare si ne asezam discret pe locurile noastre.
Ma incanta sa vad public de toate varstele in sala, de la cei mai mici, pana la cei trecuti de prima si a doua tinerete. Ma bucur sa vad copii in sala de spectacol, sa-i vad desprinsi de tablete, iphone, desene animate violente si muzica strict comerciala.
Se aud primele acorduri si sala amuteste. Ritmurile muzicii compusa de maestrul Jolt Kerestely, ne invaluie, ne seduc si ne supun. Fuego domina scena, iar noi, fermecati, fredonam impreuna cu el, aplaudam, plutim... Incantarea si emotiile ce ne cuprind, ating cote nebanuite.
De aici incolo... cascade de melodii, refrene mai mult sau mai putin cunoscute rascolesc sala teatrului, incantandu-ne auzul...
Este deja ora 21.00. Timpul ne-a pacalit si de aceasta data.
Prelungim emotia revederii la autografe si poze cu artistul... in aceeasi tacere indusa de bucuria revederii, de respectul pentru arta...
Ne luam la revedere discret, cu un nod in gat si ne indreptam usor
spre casele noastre.
Noapte buna, Galati!
Drum bun in continuare, Fuego!
Te asteptam cat mai curand inapoi!"
Laura
Galati, 22 martie 2013
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template