Fuego - surpriza... "La ceas aniversar"

Fuego - aparitie surpriza intr-un spectacol de exceptie

Duminica, 10 martie a.c., Palatul National "Nicolae Sulac" din Chisinau a fost gazda unui eveniment de amploare, mult-asteptat, denumit generic
"La ceas aniversar",
un spectacol extraordinar care a marcat inchiderea Festivalului International de Muzica "Martisor - 2013" si a fost transmis in direct de postul national
TV Moldova 1.

 
Concertul a fost sustinut de cei peste 60 de instrumentisti ai Orchestrei Nationale de Muzica Populara "Lautarii", dirijata de maestrul Nicolae Botgros, alaturi de care au evoluat nume de referinta ale vietii artistice din Basarabia, dar si invitati speciali din Romania. Gazda intregii manifestari a fost indragita realizatoare de la TVR, Iuliana Tudor.
  Surpriza serii, atat pentru cei prezenti pe scena, cat si pentru publicul de la Palatul National, a reprezentat-o aparitia lui Fuego, care, in semn de respect pentru dirijorul Nicolae Botgros si "Lautarii" cu care a colaborat in nenumarate randuri, cu sufletul deschis si cu multa bucurie, a facut un mare efort pentru a ajunge in timp util la acest spectacol.
Gestul sau l-a emotionat profund pe maestrul Botgros, mai ales dupa ce Fuego i-a dedicat cateva cuvinte special pregatite pentru aceasta ocazie. Momentul a culminat cu interpretarea celebrei melodii compusa de Mihai Ciobanu, pe versurile poetului Grigore Vieru, "Casa parinteasca".
De la bun inceput, Nicolae Botgros le-a facut o promisiune spectatorilor: "In aceasta seara vorbeste cantecul. Orchestra va va spune atatea cuvinte, incat tot ce-am vorbi noi ar fi in plus."
Si, asa cum de fiecare data ne-a obisnuit, nici acum artistii nu au inselat asteptarile publicului dornic sa fie martorul unei seri de neuitat.

Fuego's Blog
10 martie 2013
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template