"O lacrima de cantec" - lansare dublu CD

"O lacrima de cantec"

- un nou album, un singur suflet romanesc - FUEGO...

Va prezentam, in exclusivitate, coperta albumului

"O lacrima de cantec",

pe care Fuego il ofera admiratorilor sai,  alaturi de Casa de Productie "Euromusic" - Cluj Napoca.

Noul material discografic va fi lansat pe 20 martie, la Constanta, si ulterior, in toate orasele in care artistul va ajunge, in cadrul turneului national cu acelasi nume.

"O lacrima de cantec" este un dublu CD ce cuprinde melodiile la care Fuego a lucrat intens in ultimii doi ani, de la precedentul album "Lacrimi" (lansat in 2011) si pana in prezent, si aduna in doua povesti, un manunchi de 32 de cantece, de linii melodice sensibile si creatii ample, semnate de: Maria Stoianov, Paul Surugiu, Marius Cristi Popa, Marina Voica, Ilie Gorincioi, Dan Dimitriu, Stelian Ene, Alex Malschi, Florin Puica, Vali Doaga, Eugenia Carabut Andries. 

"Mi-am propus ca prin acest album sa va ofer o clipa de sinceritate, o impletire de versuri si linii melodice asezate armonios, faurite pentru a readuce un moment de normalitate, de esenta si tihna.

Trecand prin mai multe stari, momentele si imaginile pe care fiecare piesa, care ascunde-nlauntrul sau o poveste unica, le creeaza, sunt un ceas de tagada in nebunia zilnica, o lumina sortita vesniciei in chip, inima si gand, un foc nestins ce dainuie intr-o sublimă lacrima... O LACRIMA DE CANTEC..."

Paul Surugiu - Fuego
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template