Fuego - spectacol cu casa inchisa la Ploiesti

"O lacrima de cantec" inregistreaza succes dupa succes

Sala Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti a devenit aseara, 21 martie, prea mica pentru toti cei care au venit sa-l admire si sa-l aplaude pe Fuego. Aceasta a fost cea de-a doua oprire din cadrul turneului "O lacrima de cantec", care-l prezinta pe artist intr-o ipostaza inedita, aducand un aer proaspat prin cele mai noi piese, incluse pe albumul care poarta aceeasi denumire.
Spectacolul s-a desfasurat cu casa inchisa, publicul fredonand refrenele indragite. Fuego a schimbat sase tinute vestimentare, create de Doina Levintza, cea care ii asigura costumele pentru fiecare aparitie.
Concertul "O lacrima de cantec" beneficiaza de o abordare matura, a unui interpret ce imbina cu mult sarm, diferite genuri muzicale. Trecand de la balade la ritmuri alerte, Fuego pastrează o linie comuna, toate cantecele sale avand ca tema principala iubirea. Turneul va continua si in alte zone ale tarii, mai intai Moldova urmand a fi cuprinsa de acordurile muzicii romantice, la Galati, apoi Focsani, Adjud, Iasi, Piatra Neamt si Bacau.
Iata ce afirma artistul cu privire la debutul fulminant al acestui turneu:
"Intr-o perioada in care muzica a devenit obiect de trafic, e mare lucru sa mai reusesti sa aduni intr-o sala, cateva sute de oameni, care sa te asculte si care sa plateasca bilet. Simt ca publicul ma rasfata cu asta si nu pot decat sa-i multumesc.
Atat la Constanta, cat si la Ploiesti, am avut parte de bucurii nespuse cand am simtit ca oamenii imi sunt aproape, ca imi stiu versurile si canta impreuna cu mine, ca apreciaza ceea ce am vrut sa le ofer prin acest spectacol, piese recente, un moment de tagada in nebunia zilnica, un nou album si emotii puternice.
Imi doresc ca publicul sa-mi fie aproape in continuare, caci nimic nu este mai valoros pentru o persoana care traieste prin si pentru arta, decat constientizarea ca tot zbuciumul sau launtric ajunge acolo unde isi propune."
Fuego pregateste si alte surprize in turneu. Pe langa dublul material discografic, saptamana viitoare va lansa si DVD-ul "Un suflet romanesc in cantece de odinioara".
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template