FUEGO'S BLOG - de 3 ani impreuna..


FUEGO - POVESTEA MERGE MAI DEPARTE
MESAJ DIN PARTEA LUI FUEGO

"Trei ani... Trei ani plini de ganduri frumoase, adunate intr-un manunchi de sentimente sincere, intense. Atat timp a trecut de cand Fuego's Blog a luat fiinta.
Realizat cu seriozitate si profesionalism, Fuego's Blog a fost, pe parcursul acestui timp, locul in care voi, cei ce ma apreciati, ati putut fi intr-o permanenta legatura cu mine si cu activitatea mea, facand astfel ca povestea sa se contureze armonios.
Ii multumesc celei ce, cu multa implicare si dorinta de a savarsi lucruri marete, s-a ocupat de aceasta pagina virtuala, si anume Raluca Diaconescu, care, poate ca uneori, a neglijat multe probleme legate de viata personala, a lucrat noptile si asta pentru ca povestea nascuta in decembrie 2009 sa continue.
Fuego's Blog este pagina fanilor mei, care prezinta in cel mai veridic mod activitatea mea profesionala si care, cu o sclipire de suflet si daruire, realizeaza o bogata colectie de materiale faurite din inima pentru inimi.
Va multumesc tuturor celor ce intrati pe Fuego's Blog, celor ce construiti zilnic Fuego's Blog si celor ce, indiferent de loc, timp sau spatiu, sunteti alaturi de mine, in acest vis muzical acordat de o chitara magica, cu cant si poezie.
La cat mai multi ani frumosi, Fuego's Blog, viata lunga si, chiar de pasii ne vor purta pe toti in alte povesti, aceasta va merge mai departe ca fiind "cantecul celor nesinguri" si "cantecul de vorbe despre un destin de umil artist"."
Al dumneavoastra,
Paul Ciprian Surugiu - Fuego
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template