6 decembrie - FUEGO la Baia Mare


Fuego a inaltat lampioane, pe ritm de colinde...

Fuego a pasit ieri in Maramuresul istoric, in taramul de poveste unde valorile romanesti, traditiile si obiceiurile de Craciun sunt nealterate si se pastreaza cu sfintenie.
In zi de praznic luminat, de Sfantul Nicolae, artistul a concertat in Baia Mare, raspunzand invitatiei domnului Mircea Dolha, de a deschide seria evenimentelor dedicate sarbatorilor de iarna. Astfel, in centrul orasului, Fuego a cantat colinde de suflet de pe ultimul sau album, "Ne-am nascut intr-o colinda", album ce deschide cupola involburata a acestor zile magice si care faureste, prin cantecele ce il compun, o tainica legatura cu sarbatoarea si cu emotia perioadei.
 Peste 5000 de oameni au venit in Piata Centrală din Baia Mare, acolo unde au rasunat piese de suflet, colinde traditionale, si de unde au rasarit pe cer sute de lampioane.
Fuego a lansat, alaturi de cei prezenti, lampioane care au inlocuit artificiile, dar care au intregit pe deplin atmosfera, redand practic simbolului Nasterii Mantuitorului, piedestalul cuvenit, prin lumina impanzita pe cer in sute de particule si prin acordurile fermecate ale muzicii si ale glasului lui Fuego, intr-o zi de iarna veritabila.

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template