21 decembrie - FUEGO la Iasi


"Emotie de decembrie"... peste colinele Iasiului...

Vineri, 21 decembrie, Iasiul a avut parte de doua intalniri de suflet, mult-asteptate, cu Paul Surugiu - Fuego, artistul care la orice pas, din maretia sufletului sau, ofera farame de dragoste publicului ce-l adora.
 Mai intai, sutele de admiratori prezenti in Sala Atrium a complexului Palas Mall, au fost martorii unor momente de neuitat petrecute in compania artistului, care a sustinut un recital de exceptie, cuprinzand colinde si cantece de iarna.
Pentru cei mai multi dintre spectatori, clipele de bucurie s-au prelungit apoi, pana tarziu in noapte, la Casa de Cultura a Studentilor, acolo unde Fuego le-a dat o noua intalnire, cu prilejul concertului extraordinar de colinde -
"Emotie de decembrie",
din cadrul turneului sau national.
 Asa cum se intampla de fiecare data in capitala Moldovei, si acum, cu sufletul curat, dornic de trairi speciale, publicul iesean a umplut pana la refuz sala Casei de Cultura, venind in numar mare sa-l asculte pe Fuego. Impresionati pana la lacrimi de momentele de emotie intensa pe care artistul le-a oferit prin vocea sa calda, prin prezenta scenica deosebita, prin regia de exceptie pe care el insusi a semnat-o, spectatorii i-au insotit cantul cu aplauze frenetice, l-au coplesit cu flori, cadouri si ganduri bune.
 Seara de gala de la Iasi s-a incheiat ca intre prieteni... Cu aceeasi rabdare ce-l caracterizeaza intotdeauna si cu multa daruire, Fuego a petrecut clipe minunate alaturi de fanii sai, carora le-a acordat autografe, cu care s-a fotografiat si a impartasit impresii la final de turneu.
"Emotia de decembrie"... a ajuns la final.
Cortina a cazut...
Si totusi, ecourile inca nu s-au stins...
Cuprinsi intr-un minunat "Vals de Craciun", am adunat de-a lungul acestui turneu, pretioase amintiri pentru mai tarziu, intr-o frumoasa poveste de iarna...
Fuego's Blog
Iasi, 21 decembrie 2012
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template