16 decembrie - Galati - Emotia Craciunului de altadata...


Emotia Craciunului de altadata... adusa de Fuego la Galati


"De neuitat si plina de emotii imense si intense a fost seara de duminica la Galati, petrecuta alaturi de un public minunat si un artist unic prin tot ceea ce inseamna si ofera el. Lacrimi de tristete, dar si de fericire, bucurie, dar si melancolie, amintiri, multe amintiri a trezit acest concert extraordinar sustinut de Fuego la Casa de Cultura a Sindicatelor din orasul nostru.
Ne-a ravasit sufletele cu vocea-i minunata si melodiile atat de frumoase, cu toate momentele speciale de care am avut parte. Ne-a adus atat de aproape Craciunul mult-asteptat si, inca o data, si-a dovedit talentul, daruirea, dragostea pentru toti cei care, pretutindeni l-au primit cu bratele deschise.
Pentru doua ore, am reinvatat sa fim copii, sa ne putem bucura asa cum se cuvine, de zapezile copilariei noastre, de darurile Mosului, de iubire si speranta, de viata...
Intotdeauna, Paul insusi a fost si va ramane un suflet de copil si cred ca in aceasta consta farmecul lui, cu care reuseste sa franga atatea inimi. E minunat sa redescoperi aceste senzatii intr-o sala de spectacole, mai ales cu ocazia unui astfel de spectacol, atat de special si de minunat."
Alexia Sipos
Galati, 16 decembrie 2012
 "Seara de 16 decembrie, la Galati a fost formidabila. Toata lumea a cantat colinde, toti am dat jos zgura de pe suflet si ne-am intors fata spre Dumnezeu, asteptand Craciunul. Paul ne-a incantat, ca de fiecare data, de altfel, cu vocea lui unica, cu daruirea, cu tinutele speciale, deosebite, cu o regie desprinsa din cartile ilustrate ale copilariei.
Intotdeauna am asociat numele Fuego, cu eleganta, rafinamentul, talentul, sensibilitatea, decoruri de poveste, spectacole mirifice ce-ti mangaie tandru inima, dar mai ales cu perioada sarbatorilor de iarna. Astfel incat, acum, greu as mai concepe Craciunul fara un spectacol de colinde in preambul, sustinut, bineinteles, de Fuego.
 Ascultand colindele noastre stramosesti in perioada postului, interpretate cu drag si din suflet pentru noi, traim o senzatie de purificare, de emotie asemanatoare cu aceea din biserica, la slujba. Sa-mi fie iertata comparatia, dar eu asa simt.
Multumim, Paul, ca ne aduci aproape de romanism, de credinta, de traditii, de candoarea copilariei si-ti doresc sa ti se intoarca binele pe care-l faci.
Drum bun in continuare! Si, in loc de concluzie, pot spune doar atat: "Vino, Mosule Craciun!"... Iar voi... mergeti la spectacol!"
Laura G.
Galati, 16 decembrie 2012
"Ii multumim lui FUEGO pentru seara minunata pe care ne-a oferit-o la Galati. Un adevarat artist, un spectacol cum numai el stie sa faca. Prezenta scenica, buna dispozitie, caldura sufleteasca... toate adunate intr-un singur cuvant - FUEGO. Mult succes in continuare!"
Alina Pascale
Galati, 16 decembrie 2012
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template