FUEGO - regele aplauzelor


Opera Nationala din Timisoara a rasunat prin colindele lui Fuego

In aceasta perioada, Fuego se afla in turneul sau national de colinde, strabatand tara in lung si-n lat, pentru a lumina inimile romanilor si pentru a le aduce vestea tainica a Nasterii Mantuitorului.
Turneul national "Emotie de decembrie" a debutat pe 8 decembrie, la Lugoj, acolo unde artistul a fost asteptat de catre fanii sai cu sufletul deschis si cu dorinta de a primi un "Craciun minunat, de Rai luminat".
 Ulterior, artistul a concertat la Resita, iar mai apoi, Opera Nationala din Timisoara si-a deschis portile si a rasunat luni seara, pe ritmuri de colinda sfanta si cantece de sarbatoare, aduse in dar de Fuego. 
Spectacolul s-a desfasurat cu casa inchisa, iar cei aflati in sala au avut parte de un regal magic, impletit cu poezie si emotie si piese de pe ultimul material discografic al lui Fuego - "Ne-am nascut intr-o colinda".
Totodata, Fuego a transpus gandurile sale pe un portativ imaginar, sacru, amintindu-si, printre versuri sublime, de copilarie, de bunici, de parinti, iar prin glasul sau a făcut sa bată la unison toate cioburile de suflet unite de enigmaticile colinde.
Fuego a purtat pe scena tinute semnate de creatoarea Doina Levintza, cea care s-a ocupat de conceptul sau vestimentar si care, in exclusivitate, a creat toate costumele lui.
 La finalul spectacolului, publicul l-a aplaudat timp de aproape 15 minute, cantand impreuna cu el cele mai frumoase refrene de Craciun.
Dupa concert, Fuego a poposit in mijlocul celor care l-au asteptat un an de zile si a îimpartit zambete, autografe, stand alaturi de cei ce-l iubesc si-l apreciaza.
Periplul sau de colindator la poarta inimilor a continuat la Cluj si Brasov, iar de astazi, Fuego va concerta la Ploiesti, Constanta, pentru ca mai apoi sa strabata toata Moldova lui Stefan, oprindu-se la: Galati, Bacau, Iasi si in celelalte orase, aducand mai aproape, prin vers si cantec, praznicul imparatesc al Nasterii lui Iisus.
 Asociatia Culturala "REGAL D'ART"
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template