26 decembrie - Concert Fuego la Ploiesti


"Colindam, colindam, iarna..."
la Ploiesti, alaturi de Fuego


Miercuri, 26 decembrie a.c., in cea de-a doua zi de Craciun, sute de ploiesteni s-au adunat cu mic, cu mare, in fata Palatului Culturii din municipiu, pentru a lua parte la un spectacol oferit de Primarie cu ocazia sarbatorilor de iarna.
 De departe, cel mai asteptat moment al serii l-a constituit impresionantul concert sustinut de Paul Surugiu - Fuego.
Intr-un cadru de poveste, toti cei care au ales sa primeasca acest frumos cadou si sa-si petreaca  dupa-amiaza in compania indragitului artist, s-au bucurat de clipe minunate, de neuitat.
 Desi au trecut doar doua saptamani de cand a fost prezent la Casa de Cultura a Sindicatelor, in cadrul spectacolului extraordinar "Emotie de decembrie", evenimentul de astazi, de la Palatul Culturii, spectatorii plini de entuziasm, caldura cu care a fost primit, toate acestea au demonstrat o data in plus ca la Ploiesti, Fuego chiar se simte ca acasa. Este unul dintre locurile dragi sufletului sau, unde mereu revine cu bucurie si mare placere.
 "Mare trandafir", "Vals de Craciun", "Colindam, colindam, iarna...", "Mi-e dor de Tatal meu, Iisus" sunt doar cateva dintre melodiile care au incantat publicul. Deliciul serii l-a constituit, cum era si firesc, momentul in care Fuego, alaturi de copiii ce au umplut scena, a cantat "Mos Craciun cu plete dalbe".
 Ca de obicei, concertul s-a incheiat cu o sesiune de autografe si fotografii, ploiestenii fiind dornici sa schimbe cateva vorbe cu artistul si sa-i transmita gandurile lor bune.
Fuego's Blog
26 decembrie 2012
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template