FUEGO - turneu in Italia


Italia, 9 - 11 noiembrie 2012
O noua ecografie a sufletului romanesc


Dupa ce la inceputul lunii aprilie a acestui an, Paul Surugiu s-a aflat in Nordul Italiei, unde a sustinut o serie de concerte care s-au bucurat de un imens succes, iata ca de aceasta data, artistul a revenit cu mult drag in mijlocul romanilor stabiliti in regiunea Enna din Sicilia, cu un nou turneu, impreuna cu interpreta de muzica populara, Mioara Velicu, onorand astfel invitatia prietenului lor, dl. William Brinza.
 
In perioada 9 - 11 noiembrie, Fuego le da intalnire tuturor compatriotilor nostri din Sudul Italiei, pentru a le alina dorul de casa si a le incanta sufletele cu versurile, melodiile si glasul sau cald, ajutandu-i sa mai uite de griji si necazuri, aducandu-le un strop de voie buna si simtire romaneasca, in
urmatoarele locatii:
 
- vineri, 9 noiembrie, ora 17.30 - Canicatti - Sala Sportiva, Via Pertini nr. 25;
- sambata, 10 noiembrie, ora 18.00 - Caltanissetta - Sala Michele Abate (langa vila Amadeo), Strada Ernesto Vasallo, nr. 57;
- duminica, 11 noiembrie - Catania.
Inca din prima seara in care a sustinut un recital de exceptie, indragitul artist s-a bucurat de o primire sincera, calduroasa, emotionanta si inedita, din partea publicului si, la randul sau, Fuego a purtat cu mandrie steagul Romaniei, simbol fascinant pentru sufletul si cultura romaneasca.
Ca de fiecare data, Fuego a reaprins spiritul romanesc, fiind aplaudat la scena deschisa si promitandu-le celor prezenti ca va reveni intotdeauna cu placere alaturi de ei.
Intalnirea cu romanii din diaspora s-a incheiat cu o sesiune de autografe si fotografii, pretioase amintiri pentru mai tarziu, care sa le aline dorul de casa.

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template