"Emoţie de decembrie"


Fuego îşi va începe la Lugoj turneul naţional

"Emoţie de decembrie" este o nouă viziune regizorală şi artistică a îndrăgitului artist, despre tradiţionalul colind românesc de Sărbători.
Cunoscutul interpret de muzică românească Paul Surugiu, alias Fuego, va fi prezent pentru a treia oară la Lugoj, cu noul său spectacol - "Emoţie de decembrie". Concertul va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, cu începere de la ora 17, la Teatrul Municipal "Traian Grozăvescu".
Pentru lugojeni, apariţiile scenice ale lui Fuego sunt sinonime cu succesul absolut. Cele două prezenţe anterioare ale sale pe scena Municipalului au însemnat săli arhipline, cu biletele vândute complet cu şapte-zece zile înainte de spectacol. În luna decembrie a anului 2011, Fuego a adus la Lugoj spectacolul "Ne-am născut într-o colindă", pentru ca în luna martie a acestui an să revină cu "Iubirea înfloreşte primăvara".
În spectacolul de la Lugoj, Fuego va avea alături propria sa formaţie, compusă din: Marius Cristinel Popa - la clape, Robert Caloian - la chitară şi Gabriel Solomon - la percuţie.
"Îl cunosc pe Fuego din perioada în care jucam la Teatrul de Stat din Turda şi pot spune că îşi datorează succesul faptului că nu cedează modei şi promovează muzica uşoară românească aşa cum o ştiu şi cum o doresc foarte mulţi auditori de toate vârstele. Indiferent că el cântă pentru bănăţeni, la Bucureşti sau la Chişinău, unde are un succes formidabil, rămâne la fel de îndrăgit", ne-a declarat actriţa Maria Voronca, iniţiatoarea seriei prezenţelor lui Fuego la Lugoj.
Turneul "Emoţie de decembrie" începe la Lugoj. Ca şi apariţiile anterioare, şi acest spectacol marca Fuego face parte dintr-un turneu naţional organizat de Asociaţia "Alternative Culturale" şi de Agenţia de impresariat "Ioan Munteanu" din Iaşi. Turneul va debuta pe 8 decembrie - la Lugoj, iar următoarele etape vor fi la: Arad, Reşiţa, Timişoara, Cluj, Braşov, Ploieşti, Târgovişte, Constanţa, Galaţi, Focşani, Bacău, Botoşani, Piatra Neamt, Iaşi, Adjud, Bârlad.
Sursa: "Redeşteptarea"
26 noiembrie 2012
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template