10 noiembrie - FUEGO la Caltanissetta


FUEGO - o alta seara magica alaturi de romanii din Italia
 
Turneul lui Fuego in Italia continua.
Sambata, 10 noiembrie, indragitul artist a sustinut un recital pentru romanii din regiunea siciliana Caltanissetta, care l-au intampinat cu foarte multa caldura, semn al faptului ca pentru ei, muzica si artistii de acasa reprezinta un factor de echilibru si bucurie, de care au mare nevoie.
 Cei prezenti au cantat si au dansat pe ritmurile muzicii lui Fuego, care le-a si facut o surpriza, interpretand cateva piese in limba italiana.
 Emotionat de primirea impresionanta de care a avut parte, presarata cu indelungi aplauze si multe lacrimi de fericire si incantare, Fuego si-a amintit versurile Poetului Grigore Vieru, pe care le-a parafrazat, spunand la intrarea pe scena:
"Italia, Italia, e frumoasa tara ta, dar ce pacat ca nu curg Prut si Dunare prin ea!".
Totodata, artistul le-a lansat romanilor invitatia de a reveni pe meleagurile natale:
"Romani, veniti acasa! Aduceti-va aminte de cei dragi, care va asteapta si, de sarbatori, fiti alaturi de familiile voastre!".
Duminica, 11 noiembrie, Fuego se va afla in Catania, acolo unde alti romani il asteapta cu nerabdare, pentru a le aduce o particica din Romania lor draga si pentru a le aminti ca muzica de ACASA este muzica sufletului lor.
 In aceasta calatorie prin fascinanta lume a Italiei, Fuego a descoperit si bucataria de aici, una dintre cele mai savuroase, declarandu-se indragostit de aceasta, dupa ce a gustat dintr-o multitudine de sortimente de pizza si din cele mai rafinate retete traditionale.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template