FUEGO la Sala Palatului


FUEGO a cantat 5 ore pe scena Salii Palatului

Fuego canta rar in Bucursti, avand o singura data pe an un spectacol grandios la Sala Palatului, iar publicul il asteapta cu sufletul la gura. Asa s-a intamplat si aseara, cand, la ora 19.00, Sala Palatului s-a umplut pana la refuz, peste 5.000 de oameni asteptand cu sufletul la gura recitalul artistului.
Publicul i-a dat o energie de nebanuit, iar solistul a sustinut un show-maraton de cinci ore, ridicand sala in picioare inca de la prima melodie.
Imbracat cu o pelerina neagra brodata, in stil baroc, solistul a trecut prin tot repertoriul sau, atat de muzica pop cat si de muzica populara, sala fiind in extaz.
Nu de putine ori, intre melodii, doamnele si domnisoarele din sala au venit catre scena pentru a-l rasplati cu buchete imense de flori pe idolul lor care le-a facut aceasta mare bucurie.
 De departe, cele mai frumoase momente ale serii au fost cele in care Fuego a cantat in duet cu Anastasia Lazariuc, dar si cu Irina Loghin, doamna cantecului popular romanesc, cu care solistul colaboreaza de zece ani.
Sursa: Simona Odorhean,
Cancan, 17 noiembrie 2012
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template