Fuego - lansare de dublu CD

"O lacrima de cantec"

- un manunchi cu 30 de cantece de dragoste
Fuego este artistul pentru care echilibrul inseamna continuitate si promisiunea reprezinta dovada clara ca isi pretuieste publicul. Iar acest lucru este probat prin proiectul promis in urma cu cateva saptamani, un album special cu piese de dragoste, intitulat

"O lacrima de cantec"

si care va fi lansat in cadrul turneului national cu acelasi nume.

Noul material discografic va cuprinde doua CD-uri, fiecare cu 15 piese care au ca tema principala, dupa cum spuneam mai sus, dragostea si puterea pe care aceasta o rasfrange in noi, cei care vibram cu emotie la fiecare acord romantic.

Unul dintre albume poarta semnatura apreciatei compozitoare din Basarabia, Maria Stoianov (autoarea melodiilor: "Trandafiri in dar", "Fericirea", "Un fluture sunt", "Adio"), cea care contureaza in linii fine aceasta legatura speciala, ca fiind "tesuta din iubire, o iubire venita din credinta, din suflet, din bucuria de a compune si de a canta".


 
La realizarea celui de-al doilea CD, Fuego a colaborat cu Marius Cristian Popa, compozitorul care ne-a oferit de-a lungul timpului, minunate melodii ("Lacrimi", "Stai, mai stai!", "Cat de frumoasa esti, femeie!", "Pentru ea", "Ramanem amandoi") si alaturi de care artistul a lucrat si la albumul "Lacrimi", lansat in anul 2011.

 
O impletire de versuri si linii melodice este acest album, faurit pentru a readuce un moment de normalitate, de esenta si tihna, in care se regaseste lumina si focul vesnic al cantecului visator.

Dublul CD, care va beneficia de un design special, va fi lansat in premiera, la Constanta, pe 20 martie si ulterior, in celelalte orase importante in care Fuego se va opri, pentru a darui momente unice celor prezenti.

"E scena lumii o comedie, iar lumea scenei - un decor in care acordam auditii in permanenta. Intregul tablou e desavarsit de aplauzele pe care noi, artistii, le primim din partea celor ce ne acorda timp, emotie si multa dragoste.

Caci viata asa e plamadita, din griji si bucurii, din zambete si fericiri. Din imensa poarta catre rasarit, oamenii aplauda arta si o percep ca fiind o bucata din inima lor, atarnata de o voce, cuprinsa intr-o fila de poem nemuritor, ce se scrie, cu litere de-o schioapa, in tomul romanesc, in lumea aceasta plina de contraste si prejudecati.

Tocmai de aceea mi-am propus ca prin acest album sa va ofer o clipa de sinceritate, un moment de tagada in nebunia zilnica."

Paul Surugiu – Fuego

Asadar, va invitam sa luati parte la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale primaverii, pentru a descoperi o lume de cantec si dragoste, o poezie sublima pe ritm luminos.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template