Concertul anului la Chisinau


"Iubirea infloreste primavara"
- povestea muzicii de suflet

 Fuego va sustine, pe 11 martie 2013, incepand cu ora 19.00, la Palatul National "Nicolae Sulac" Chisinau, 
spectacolul extraordinar

"Iubirea infloreste primavara".

Devenit deja o traditie, concertul de primavara vine in acest an cu o serie intreaga de surprize si momente unice. Astfel, Fuego pregateste fanilor sai doua ore de muzica live, cu cele mai cunoscute slagare, dar si cu premiere muzicale, toate oferite intr-o varianta diferita, cu orchestratii originale, alaturi de 15 instrumentisti de exceptie.

Si de aceasta data, Fuego a ales acompaniamentul orchestrei  
"Dorel Burlacu Band", 
care a fost prezenta si in prima parte - cea de muzica usoara, a concertului extraordinar "Scrisoare din Basarabia", desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti, pe 16 noiembrie 2012.

Iubirea va inflori primavara, de Martisor, prin mireasma acordurilor unor piese de suflet, cu ritmuri sensibile si versuri ample, desprinse din
povestile de dragoste.

Spectacolul este realizat de agentia de impresariat artistic "Muzico Univers Moldova", iar regia poarta semnatura organizatorului Nicolae Dumbrava.
Biletele pot fi procurate de la Agentia de Bilete a
Palatului National din Chisinau.

Asadar, Fuego, cel care in 2012, prin decret prezidential, a devenit "Artist al Poporului Republicii Moldova", ii asteapta pe toti cei care ii iubesc si ii apreciaza muzica si actul artistic, impletite cu sensibilitate sublima si visare, sa ii fie alaturi in povestea imaginara de primavara pe care o va concepe pe scena, intr-un decor feeric si alaturi de instrumentisti iscusiti.

Spectacolul va aduce in prim plan, pe un tempo romantic, farmecul si ruga lunii martie si a sarbatorilor anotimpului florilor, dar si o veritabila colectie muzicala, montata special pentru publicul iubitor de arta adevarata, pura.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template