Fuego - "Cel mai solicitat interpret"

"Firicel de Busuioc" - editia a III-a
Fuego - castigator al trofeului
oferit de Busuioc TV

Succesul unui artist nu se masoară in suita de premii cumulate pe parcursul carierei, ci in dragostea, aprecierea si solicitarea venite din partea publicului.
In schimb, atunci cand distinctiile completeaza armonios destinul artei si al activitatii prolifice, acestea vin ca o confirmare a valorii si a prestigiului incontestabil.
Astfel, Fuego a adaugat inca un premiu in colectia sa, pe 7 februarie 2013, in cadrul galei "Firicel de Busuioc", desfasurata la Palatul National "Nicolae Sulac" din Chisinau.
Spectacolul, aflat la cea de-a treia editie, este organizat de televiziunea cu profil muzical - Busuioc TV.
 In acest an, pe langa categoria de muzica usoara, a fost organizata si o seara in care s-au decernat distinctii celor mai indragiti artisti de muzica populara, care perpetueaza spiritul national si promoveaza muzica autentica.
Fuego, cel ce a imbinat diverse stiluri muzicale pe parcursul carierei sale, trecand cu usurinta de la pop sau latino la muzica populara si colinde, a sustinut un recital extraordinar, impreuna cu orchestra fratilor Vasile si Vitalie Advahov, in seara de muzica populară.
 Totodata, a primit trofeul pentru
"Cel mai solicitat interpret",
premiu ce demonstreaza ca in inima publicului din Moldova, artistul ocupa un rol primordial.

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template