21 iunie 2014 - FUEGO la Favorit TV

FUEGO a devenit membru de onoare al
Academiei Romano-Americane

In fiecare sambata, show-ul
"FAMILIA FAVORIT"
tinde sa aduca buna dispozitie in casele romanilor prin intermediul invitatilor de marca, impletind, intr-o atmosfera debordanta, discutiile relaxate cu muzica de calitate, promovand o Romanie frumoasa, valorile sale, traditiile populare, oamenii care fac performanta, au ceva concret de spus si demonstrat.
"FAMILIA FAVORIT",
spectacolul oamenilor de suflet, moderat de indragitul artist Fuego, ofera motive pentru a ne mandri cu faptul ca suntem romani, ca avem o limba atat de frumoasa, o cultura vasta, ce merita reamintita, de la cei care nu mai sunt, pana la cei care au fost pe nedrept uitati, sau la cei ce vor prelua stafeta.
 Sambata, 21 iunie a.c., incepand cu ora 20.00, la Favorit TV, puteti urmari o noua editie dedicata personalitatilor marcante ale vietii artistice:
- Mihai Constantinescu, prezent pentru prima data in platoul emisiunii, va povesti despre activitatea sa, de la inceput pana in prezent, si va interpreta piese realizate in exclusivitate pentru acest moment;
- Viorela Filip va vorbi despre profesia de dascal si conditia artistului roman si va oferi doua dintre cele mai sensibile piese ale sale;
 - Stefania Rares si Aneta Stan, monumente ale folclorului nostru, vor aduce, mai intai, jocul si voia buna, prin piesele lor, schimband apoi registrul,
cantand vechi romante;
- Maria Stoianov (de la Chisinau), insotita de eleva sa, Doinita Sarbu, vor implini peisajul ce capata consistenta si prin slagarele interpretate de Fuego, lansate de-a lungul celor 21 de ani ai sai, de cariera.
In calitate de moderator, Fuego nu a mai fost atat de onorat si emotionat de ceea ce se intampla la el in emisiune. Artistul va fi numit membru de onoare al Academiei Romano-Americane de Stiinta si Arta, dupa ce, in prealabil, a fost nominalizat de catre trei academicieni.
Diploma ii va fi inmanata de presedintele Ruxandra Vidu, care a marturisit ca Fuego este unul dintre cei mai importanti ambasadori ai Romaniei in lume pe plan artistic. De ce? Pentru ca toti romanii il pastreaza in suflet cand sunt departe, ii asculta cantecele si versurile, iar el lupta pentru mentinerea spiritului patriotic.

Rubrica "Au fost si vor mai fi" va avea in prim-plan pe marele om de televiziune, formator, fauritor de staruri, profesionist si om special, Titus Munteanu.
Fuego si Mihai Constantinescu (artist lansat de Titus Munteanu) ii vor aduce un omagiu maestrului care a trecut in nefiinta prea devreme, in decembrie 2013.
Titus Munteanu – intre ieri si azi, un fenomen al televiziunii romanesti, realizator de exceptie in Televiziunea Romana, cu o existenta intreaga inchinata formularii unui ideal – divertismentul. Zeci de ani de interactivitate a zamislit, de productie, de formulare a varietatilor, prin numeroase show-uri de exceptie:
"Realitati ilustrate", "Un trio formidabil", "Asta seara ne distram in familie", "Scoala vedetelor", "Careul cu cinci asi", "O data-n viata", "Televiziunea copiilor", "8 intr-o barca", "Duelul vedetelor".
Pentru Titus Munteanu, televiziunea a insemnat totul. El a slujit-o si aceasta i-a acordat nemurirea in timp. Si tot timpul, precum si profesionalismul sau aparte, au facut sa fie unul dintre pionii ce au contribuit la evolutia televiziunii actuale romanesti, lansand nume importante ale scenei romanesti, de la Corina Chiriac, la Angela Similea, Loredana Groza, Calin Goia, Dana Mladin, Malina Olinescu.
Urmariti-l, asadar, pe FUEGO, intr-o editie de exceptie a emisiunii "Familia Favorit", sambata, de la ora 20.00numai pe Favorit TV!
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template