23 februarie 2013 - Un nou sezon al "Familiei Favorit"


"Familia Favorit" -
emisiunea oamenilor de suflet
"Familia Favorit" va reveni la Favorit TV, cu un nou sezon, incepand cu 23 februarie, in fiecare sambata, la ora 21.00.
Fuego si producatorul emisiunii - Valentina Herta va pregatesc surprize dintre cele mai captivante, un concept fascinant, decoruri complexe, noi rubrici si reportaje realizate special pentru publicul care saptamana de saptamana, ii asteapta cu inima deschisa.
De asemenea, printre noutatile din primavara, se numara si o serie de editii - portret, in care mari nume ale scenei si artei romanesti, vor fi creionate si prezentate veridic.
Astfel, Jean Constantin, Maria Tanase, Mihaela Runceanu, Ioana Radu sunt doar cateva dintre figurile pregnante care vor fi rememorate, alaturi de invitati speciali si momente spectaculoase.
Totodata, show-ul isi propune mentinerea traiectoriei care i-a adus consacrarea si care l-a plasat in locul meritat, ca fiind una dintre cele mai calitative, indragite si urmarite productii de televiziune din Romania.
 Realizata de profesionisti in domeniu, "Familia Favorit " aduce in peisajul mediatic romanesc o intreaga serie de emisiuni de colectie, in care valoarea si muzica au loc primordial.
Asa cum v-a obisnuit, Fuego va va oferi, pe tot parcursul sezonului, cele mai apreciate si difuzate slagare ale sale, dar si creatii muzicale in prima auditie, care vor face parte de pe urmatoarele materiale discografice.
Si daca cele prezentate mai sus nu reprezinta motive suficiente pentru a va determina sa ramaneti in continuare telespectatori fideli, va mai spunem ca si acest sezon, in platou se vor afla figuri emblematice ale muzicii, teatrului si artei romanesti, care, impreuna Fuego, va vor darui amintiri memorabile si divertisment la cel mai inalt nivel.
Daca in 23 februarie veti putea urmari spectacolul de muzica usoara din cadrul proiectului "Destin", sustinut in toamna lui 2012 la Chisinau, in cea de-a doua editie, producatorul emisiunii, Valentina Herta, va pregateste o emisiune in care il veti putea revedea pe Fuego la inceputurile sale artistice, in cele mai interesante si incendiare ipostaze.
Fuego afirma ca pentru el, nu exista o bucurie mai mare decat aceea de a aduce publicului sau emisiuni desavarsite si invitati de exceptie, precizand totodata ca abia asteapta sa revina pe micul ecran, cu un nou sezon. Probabil va fi cel mai inchegat de pana acum, datorita conceptului si calitatii, caci, in tot tabloul mediatic in care accentul este pus pe forma, pe scandal, pe aparenta, nicidecum pe esenta, "Familia Favorit" vine ca o gura de aer proaspat, care nu doar ca evidentiaza valorile, ci le ridica la rang de virtute, intr-o emisiune a oamenilor de suflet.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template