9 iulie 2014 - FUEGO la Antena Stars

La multi ani, Mirabela Dauer!
FUEGO si MIRABELA - prietenia nascuta din muzica

Miercuri, 9 iulie a.c., FUEGO a raspuns invitatiei lansata de Antena Stars si a fost prezent in platoul emisiunii
"Rai, da' buni",
alaturi de Camelia si Mihai Mitoseru, in cadrul unei editii speciale, dedicata aniversarii indragitei interprete
Mirabela Dauer.
Intre Paul Surugiu si Mirabela exista o relatie speciala de prietenie, construita in timp, dublata de dragostea pentru arta, pentru frumos si concretizata, in prezent, intr-o colaborare in plan muzical - "Priveste-ma!", un duet care vorbeste despre identitatea artistilor.
 
In egala masura, cei doi traiesc viata cu inflacarare, iubesc muzica si dorul, insusi parcursul lor transformandu-se intr-o melancolie, pe care au dormit stelele.
Prietenia lor sta sub semnul muzicii si al respectului pe care un artist ajuns la maturitate il poarta pentru un punct de referinta al artei pop romanesti, fiind un exemplu elocvent despre nobletea pe care acest sentiment fara margini il confera omului, daruind, tot prin sunete, o sursa nesperata de inspiratie, traire, emotie.
"Nobletea sufletului e constituita de puterea prin care poti oferi celor din jurul tau, din caldura tainica a prieteniei. Mirabela este una dintre acele persoane pentru care limitele sunt inexistente, pentru care prietenia e tot si care face, ca in fiecare moment, sa te simti onorat ca apartii cercului sau de interes.
I-am multumit si o voi face in permanenta pentru tot sprijinul acordat, pentru sinceritatea ei si pentru faptul ca intreaga comoara a muzicii romanesti e mai stralucitoare datorita glasului sau. Prietenii apropiati inimii mele, fie ca sunt artisti sau nu, imi ofera liniste si echilibru, fiind alaturi de mine, dezinteresat, in drumul acesta haotic, in lumea deceptiilor si a frivolitatii. La randu-mi, inapoiez sincer stari, clipe si cuvinte alese, caci, fara doar si poate, prietenia e simbolul intelepciunii, e lumina si tihna. E liniste!...
Mirabela, mi-esti draga! Si pentru ca astazi este ziua cea mai de pret, imi doresc ca ea sa ramana pentru tine o amintire ce te va urma in fiecare clipa, caci prietenii adevarati, cei care simt devotamentul ca pe o stare de spirit, iti sunt alaturi.
Iti transmit tot gandul meu maret, doar fericire sa te inconjoare si indraznesc sa spun ca onoarea de a fi unul dintre prietenii tai este pentru mine, o minune! Asemeni tie! O minune ce multi ani va straluci, asa cum a facut-o si pana acum!
La multi ani, om frumos!
La mulți ani, Mirabela!"
Paul Surugiu – FUEGO
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template